2012. 01. 28.

Nem sikerült...


...fellépni a Shitpump zenekarnak önhibáján kívül a harmadik Jégtörő fesztiválon. A zenekar nem, de a fesztivál szervezői a következőképpen kommentálták az eseményeket a Shitpump facebook-ján.
"Szeretnék bocsánatot kérni a tegnap történtek miatt! Remélem a jó barátságunkra tekintettel tudunk megoldást találni a problémára!" (Török Hajnalka)
"Sziasztok! Sajnálatunkat szeretnénk kifejezni hogy nem sikerült fellépnetek a feszten a meghirdetett fellépésetek ellenére, sajnos a csúszásban mi is benne voltunk, de sajnos már az elején hiba csúszott a gépezetbe ugyanis a beállás már az elején elhúzódott a tüntetések miatt a dob megérkezése végett, majd emiatt az A- Punk zenekar kb 30 perces csúszással kezdte a bulit, majd követte a Macskanadrág 4 számos ráadása úgy kellett őket felszólítani hogy jöjjenek le már a színpadról. A Hiszti már akkor a megadott időponttól 40 percet csúszott majd, sajnos őszintén meg vallva mi is kb. 15 percet tovább húztuk , és mindennek tetejére jött a rendőrség háromszori felszólítása amikor is felszólítottak hogy be kell zárni a fesztivált azaz már más zenekar nem léphet fel, nagyon sajnáljuk őszintén és reméljük hogy a történtek ellenére nincs semmi harag ahogy csak lehet ezt valamilyen formában kompenzáljuk. Maradunk baráti üdvözlettel..... (Toncsi Cox - Hisztéria)"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése